услуги

Ние сме екип от България предлагащ професионално заснемане на реклами на курорти, хотели, ресторанти, дискотеки, магазини, козметични студия и всякакви обекти нуждаещи се от видео реклама.
При заснемането на рекламата освен стандартното заснемане, може да използваме въздушно видео заснемане за поглед на заснемания обект от въздуха и подводно заснемаме (използва се предимно за басейни).
Предлагаме също и заснемане на събития като сватби, балове, рождени дни, партита и други мероприятия, за които заснемането им и запазването им като спомен е важно за вас.
Стандартно за заснемане използваме FullHD формат(1920х1080), но при желание на клиентите можем да снимаме и в 4K UltraHD формат.
След заснемане на „суровото видео“ се извършва професионален монтаж, които включва обработка на цветност и контраст, озвучаване, добавяне на субтитри(ако е необходимо), и редуцирането на видеото до определеното време.
При заснемането на реклами, може да бъде използван модел/актьор които да представи вашия обект.

Освен видео, предлагаме и фото заснемане. В много от случаите двете неща вървят паралелно(снимаме видео и фото едновременно).